Naša glavna ponudba so predvsem prtički, nadprti, klubski in namizni prti. Material, ki ga uporabljamo je 100% bombaž. Vsi končni izdelki so obšiti z bombažno čipko slovenskih proizvajalcev.

Ponudba vsebuje:

PRTIČKE različnih velikosti in oblik. Najpogostejša oblika prtičkov je okrogla s premerom 20, 25 in 30 cm. Poleg okroglih izdelujemo še ovalne (25x45 cm ter 35x45 cm), trikotne in kvadratne (40x40  cm). Prtički največkrat vsebujejo le en vezeni motiv. Na spominske prtičke vezemo po vaših željah tudi posvetila in imena.

NADPRTE različnih velikosti. Nadprti so praviloma kvadratne oblike 75x75 cm in 90x90 cm. Na njih je praviloma zvezeno več enakih vzorcev (2 ali 4) na ogljiščih nadprta. Novejši trendi narekujejo uporaba nadprta, kjer v nasprotju s prtom pride do izraza tudi miza.

KLUBSKI prtički so namenjeni za pokrivanje klubskih mizic (mizice v dnevni sobi). So lahko pravokotni (40x90 cm, 40x95 cm), ali ovalni. Na njih sta praviloma zvezena dva enaka motiva vsak na enem koncu prtička.

PRTE izdelujemo izključno po naročilu. Stranka si lahko izbere dimenzijo, motiv, število in položaj motivov.

 

Po naročilu je možno izdelati tudi druge velikosti in oblike. Na podstraneh si lahko ogledate nekatere motive, ki so na voljo. Za vas lahko izdelamo tudi motiv po vaši predlogah in željah. Za več informacij pokličite.

Primerno aranžirani so le-ti izdelki primerno darilo. Po vaši želji bomo dodali lično embalažo, primerno za darilo.

Izbirate lahko med:
- božično-novoletnimi,
- velikonočnimi,
- valentinovimi,
- cerkvenimi in
- cvetličnimi motivi.